Lenovo začíná prodávat smartphone A7000 s prostorovým zvukem

Lenovo v těchto dnech posílá do tuzemských prodejen nový smartphone své základní řady A. Lenovo A7000 nabídne velký 5,5palcový HD IPS displej, aktuální verzi Androidu 5.0 Lollipop a také prostorový zvuk Dolby Atmos. Novinka bude dostupná ve vybraných obchodech od poloviny května v černé nebo bílé barvě za doporučenou koncovou cenu 4 999 Kč. Součástí balení je také průhledný zadní kryt, ochranná fólie na displej a sluchátka.

Klepněte pro větší obrázek

Smartphone pracuje s osmijádrovým procesorem MT6752M od MediaTeku, nabídne 2 GB RAM a 8GB vnitřní úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty. Telefon podporuje funkci dualSIM v režimu DualSIM standby a pracuje se sítěmi LTE v pásmech 800, 1 800, 2 100 a 2 600 MHz. Hlavní fotoaparát disponuje rozlišením 8 Mpx, má funkci automatického ostření a LED blesk. Přední kamera je pětimegapixelová. Vestavěná baterie nabídne kapacitu 2 900 mAh.

Diskuze (7) Další článek: Samsung Gear Live byl slepou větví, jejich prodej byl ukončen

Témata článku: Lenovo, , , , , , , Lenovo A7000, Ochranná fólie, SMA, Vybraný obchod, Dual Standby, Smartphone, Prostor, Prostorový zvuk, Zvuk, Pro +,