Lenovo ThinkPad 2: tablet s Windows 8 už za 15 000 Kč

S premiérou operačního systému Windows 8 Lenovo uvede dlouho očekávaný tablet ThinkPad Tablet 2. Desetipalcový IPS displej s rozlišením 1 366 × 768, platforma s Atomem, slušná výbava se dvěma kamerami, možnost dokoupení doku s klávesnicí a tloušťka pod jeden centimetr. To je ve zkratce přehled parametrů, podrobnosti najdete na Živě.cz.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
obr.: Techin5

Dosud ale chyběla cena. Jak informoval Techradar, bude konečná cena 649 dolarů. To je v přepočtu a po přidání daně asi 15 000 Kč, což vypadá jako konkurenční cena i pro tablety s Androidem. Klávesnicový dok bude stejně jako dotykové pero za příplatek, tento tablet je určen především do firemní sféry.

Diskuze (26) Další článek: Vodafone znovu bez signálu, na vině je GTS

Témata článku: Lenovo, , , Lenovo Thinkpad Tablet, Lenovo Thinkpad Tablet 16GB 3G, Lenovo Thinkpad Tablet 2, Lenovo Thinkpad Tablet 2 64GB 3G, Lenovo Thinkpad Tablet 2 64GB Wi-Fi, Lenovo Thinkpad Tablet 32GB 3G, Lenovo Thinkpad Tablet 32GB Wi-Fi, Lenovo Thinkpad Tablet 64GB 3G, Lenovo Thinkpad Tablet 64GB Wi-Fi, Tab S, Win, Očekávaný tablet, ThinkPad, , Konkurenční cena, Wind, Lenovo ThinkPad, Windows!, Desetipalcový IPS display, Slušná výbava, Tab, Konečná cena,