LeEco Le 2 - super poměr ceny a výkonu

Pojďte se společně s internetovým obchodem Huramobil.cz podívat na novou značku mobilních telefonů na našem trhu. Prvním kouskem je mobil LeEco Le2, který překvapí parádní výbavou a nízkou cenovkou.

Novinka LeEco Le 2

Model LeEco Le 2 vás určitě mile překvapí. Na první pohled totiž zaujme povedený design smartphonu, který působí moderně a stylově. Navíc je velmi kvalitně zpracován. Důkazem, že se na konstrukci nešetřilo, je celokovové tělo. Telefon se svojí váhou (153g) a velkým 5,5” FullHD displejem skvěle padne do ruky. Ovládání je tak velmi pohodlné a plynulé.

Chcete více informací? Podívejte se na videorecenzi.

Pohádková výbava

O svižný a bezproblémový chod se stará osmijádrový procesor a 3GB RAM paměť. Dále je k dispozici 32GB úložiště. To bohužel již nejde rozšířit pomocí paměťové karty. K používání telefonu bude ale tato paměť stačit. Operační systém je Android 6.0 (Marshmallow), který se může zdát na první pohled trochu netradiční. Po chvilce ale nebudete chtít dát mobil z ruky. LeEco Le2 s vámi bude držet krok celý den, díky baterii s kapacitou 3000mAh. Pokud ale bude telefon potřeba nabít, pak podporuje rychlonabíjení Quick charge 3.0, se kterým dobijete mobil z 0 na 100% za hodinu a půl.

O vaše citlivá data se stará čtečku otisků prstů, která se nachází na zadní straně pod fotoaparátem. Mobil tak rychle a jednoduše odblokujete, a zároveň se nemusíte strachovat, že by se vám do něj někdo dostal.

Na telefonu určitě oceníte infračervený ovladač, který se nachází na horní hraně telefonu. S touto vychytávkou můžete ovládat třeba televizi a to stejně jako s dálkovým ovladačem.

Na druhou stranu, má ale telefon malý nedostatek. To je absence 3,5mm jacku na sluchátka. Pokud jste milovníkem hudby, musíte vystačit s adaptérem, který zasunete do USB-C konektoru. Do něj pak zapojíte sluchátka a posloucháte.   

Klepněte pro větší obrázek

Super fotoaparát 

Tak důležitá věc, jako je fotoaparát, telefonu nechybí. Na zadní straně se nachází 16MPx foťák a vpředu je vám k dispozici fotoaparát s rozlišením 8MPx.

Tento model je opravdu našlapaný parádní výbavou, která je u nás běžná až u telefonu vyšší střední třídy. Za tuto cenu je to tak super kousek, který stojí za vyzkoušení. V ČR se zatím prodává pouze šedá barevná varianta.

O společnosti LeEco

Tato u nás zatím neznámá čínská společnost byla založená v roce 2004, za tu dobu si vydobyla své místo na trhu a stala se z ní globální společnost. Mobilní telefony pod značkou LeMobile ale začala vyrábět až v roce 2015. LeEco spojuje váš oblíbený obsah a inteligentní zařízení díky zkušenosti s výrobou. Mobilní telefony jsou tak bezproblémové a hlavně cenově dostupné.

Další článek: Mi Band 3: Spekulace se roztáčí. Čím nás Xiaomi překvapí letos?