Kogan Agora: Desetipalcový tablet s Androidem 4.0 za čtyři tisíce

Společnost Kogan, která je známá velmi nízkými cenami zařízení, představila nový model do své nabídky tabletů, který je vybaven nejnovějším Androidem od Googlu.

Nový tablet Agora má desetipalcový displej s rozlišením 1 024 × 768 (tedy stejně jako první a druhý iPad). Uvnitř se ukrývá platforma ARM se starším procesorem Cortex A8 na frekvenci 1,2 GHz a 16 GB flash paměť pro operační systém Androdi 4.0 i uživatelská data a aplikace.

Klepněte pro větší obrázek
Kogan Agora: deset palců s Androidem 4.0 za čtyři tisíce korun

V prodeji bude i verze s kapacitou 8 GB, tu lze však samozřejmě rozšířit microSD kartou, pochopitelně s omezeným výkonem. Výbava zahrnuje WiFi, přední 2MPix webkameru, jeden USB port, HDMI výstup a 1 GB operační paměti.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Nejlevnější verze by měla být k dispozici za 179 dolarů, tedy v přepočtu se všemi místními příplatky kolem čtyř tisíc korun. To je za desetipalcový tablet s Androidem 4.0 velmi dobrá cena, i s přihlédnutím k nižšímu výpočetnímu výkonu použité platformy.

Diskuze (14) Další článek: Souboj titánů: Nvidia Tegra 3 vs. Snapdragon S4

Témata článku: , , Tab, Dobrá cena, Omezený výkon, #Android, Děs, Desetipalcový tablet, Tis, Tisíc, Nejlevnější verze, Tab S,