K předobjednávkám Galaxy Tab S dodá Samsung kryt a microSD

Samsung začne 18. července v ČR prodávat své nové tablety vyšší třídy s označením Galaxy Tab S. Ta se skládá ze dvou modelů lišícími se úhlopříčko displeje, menší model má označení Galaxy Tab S 8.4, větší pak Galaxy Tab S 10.5. V souvislosti s blížícím se datem zahájení prodejů připravil jihokorejský výrobce prodejní akci.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Bílá a tmavší varianta pouzdra, které dostanete zdarma při předobjednání tabletu řady Galaxy Tab S

V případě osobních předobjednávek jednoho ze dvou modelů na kamenných pobočkách Samsungu (jejich seznam naleznete zde) nebo na e-shopu Alza.cz, dodá Samsung k tabletu Book Cover, tedy skládací polohovací pouzdro, a 32GB microSD kartu. Barva pouzdra se pak odvíjí od barevné varianty, v případě bílého tabletu se bude jednat o bílé pouzdro, v případě tmavší verze se bude jednat o pouzdro v barvě Titanium Bronze. Akce platí do oficiálního zahájení prodeje tabletů, tedy do 18. července.

Diskuze (5) Další článek: Vyzkoušeno: Přídavné objektivy OlloClip 4-in-1

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab 16GB 3G, Samsung Galaxy Tab S 10.5, Samsung Galaxy Tab S 10.5 16GB LTE, Samsung Galaxy Tab S 8.4, Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB LTE, Galaxy Tab S, Tab, Sam, Tab S, Pře, Mic, Samsun, Kryt, Book Cover, GAL, Micro