Jelly Bean pro Samsung Galaxy S III v ČR (oživeno 3x)

Dnešním dnem započaly u českých modelů Samsung Galaxy S III aktualizace na Android 4.1.1 Jelly Bean. Většinou se první updaty objevují pro telefony z volného trhu, dnes je situace opačná. Updatovat mohou zatím pouze vlastníci Galaxy S III zakoupeného u Vodafonu, aktualizace zařízení od zbývajících operátorů a z volného trhu by měla následovat v brzké době.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy S III s „polským“ Androidem Jelly Bean: nápověda, přepracované nastavení, režim blokování, režim pohotovostní obrazovky, režim domovské obrazovky, informace o zařízení, Google Now a přepracovaná informační lišta.

Samsung již jednou uvolnil aktualizaci pro letošní vlajkovou loď, jednalo se však o verzi pro Polsko, kterou mnozí uživatelé již do svých telefonů nahráli neoficiálními cestami. Nynější aktualizaci I9300XXDLIH si můžete stáhnout přes aplikaci Kies nebo přímo v telefonu (Nastavení - O zařízení - Aktualizace softwaru - Aktualizovat). O spuštění updatů pro modely z dalších distribucí vás budeme informovat.


Oživeno 24.10. 19:20: Dnes se objevil update pro modely Galaxy S III prodávané u operátora O2. Stahovat můžete opět přes Kies nebo přes OTA update přímo v telefonu.


Oživeno 26.10. 7:10: Dnes se objevil FW update i pro modely od operátora T-Mobile


Oživeno 2.11. 10:22:

Klepněte pro větší obrázek 
Update pro české Galaxy S III z volného trhu konečně dorazil.

Radost můžeme konečně udělat i uživatelům nebrandovaných Galaxy S III z volného trhu. Update se objevil na OTA, aktualizovat tedy můžete přímo z telefonu. Aktualizace má  294 MB, což je cca o 34 MB více, než měla původní „polská“ verze.

Za informace a screenshoty děkujeme Davidu Enenkelovi a Oldřichu Mládkovi.

Diskuze (75) Další článek: Surface, tablet podle Microsoftu [recenze]

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Pro +, Neoficiální cesta, Bean, Jelly, Galaxy s, Sam, FW update, GAL, Samsun, Jelly Bean