Jeden z prototypů Samsungu Galaxy S8+ měl na zadní straně duální fotoaparát

Před uvedením nových smartphonů na trh vydává řada výrobců různé prototypy, na kterých testuje některé hardwarové a softwarové přídavky, které by se u finálního produktu mohly objevit. Jeden takový případ se vztahuje i k novému Galaxy S8+, který se objevil na snímcích se dvěma fotoaparáty.

Již v říjnu loňského roku se spekulovalo o tom, že Samsung u „es osmiček“ použije kombinaci dvou fotoaparátů. Nakonec tedy zůstalo u jednoho 12Mpix snímače, ovšem Samsung s myšlenkou dvou fotoaparátů „koketoval“ až do závěrečných fází prototypového testování.

Na internetu se před několika dny objevily fotografie, které to dokazují. Vyobrazený model je dokonce označení jako SM-G955F, což je současné kódové označení pro Galaxy S8+, a nechybí ani informace o 64GB paměti. Na prototypu tak vidíme hned dvě čočky pod sebou v rámci samostatného „modulu“, a až pod ním je umístěna přisvětlovací dioda spolu s měřičem srdečního tepu.

Snímač otisků prstů na zadní straně prototypu není vidět, Samsung zřejmě počítal s tím, že jej u „es osmiček“ dostane pod displej. Situace se však změnila, a podle spekulací nestihl Synaptics, buď snímač vyvinout s dostatečným předstihem, nebo jej vyrábět v potřebných kapacitách. Podle spekulací bychom se snímače otisků prstů zabudovaného přímo v displeji mohli dočkat u letošního Galaxy Note 8.

Zdroj Techrum.vn

Diskuze (9) Další článek: Vyzkoušeli jsme Huawei P10 Lite. S plnokrevnou P10 nemá mnoho společného

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Přisvětlovací dioda, Over The Horizon, The Horizon, Galaxy s, Synaptics, Kódové označení, Finální produkt, Letošní galaxy, Pro +, Str, Samsung Galaxy s, F +, Foto, Samsun, Sam,