Je čas udělat pá pá 3,5mm jacku na iPhonech. Unikly první fotky sluchátek s konektorem Lightning

Spekulace ohledně vypuštění klasického analogového 3,5mm jacku z připravované nové generace iPhonů kolují médii delší dobu. Nyní se objevuje další indicie, která nahrává možnosti, že poslouchat hudbu z budoucích iPhonů do kabelových sluchátek půjde nově pouze přes konektor Lightning.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Na čínské sociální síti Weibo se objevily fotografie známých peckových sluchátek EarPods, které Apple dodává ke všem iPhonům. Rozdíl je ten, že sluchátka na fotce už nekončí podlouhlým jackem, ale plochým digitálním konektorem Lightning.

Portál playfuldroid.com, jenž snímky zveřejnil, ještě spekuluje, že se konektor zvětší a sluchátka tak nebudou zpětně kompatibilní se staršími iPhony, ale to je z fotografií (které navíc nejsou oficiální) neprůkazné. Další variantou je, že agilní čínští výrobci zhotovili plagiát EarPods s Lightningem, i když nový iPhone bude představen až za dva měsíce.

Jaký je váš názor na možné nahrazení klasického jacku Lightningem?

Diskuze (100) Další článek: Samsung u modelů řady Galaxy A (2016) nově sleví až dva tisíce

Témata článku: Apple, , , , , , , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 128GB, Apple iPhone 7 256GB, Apple iPhone SE, Sluch, Nahrazení, Čas, Jack, F +,