Jaký bude iPhone 8? Vše, co zatím víme o budoucí modle Applu

  • Vše, co chcete vědět o iPhonu 8
  • Shrnuli jsme hlavní úniky, drby a spekulace
  • Článek budeme průběžně aktualizovat

Letošní podzim bude na nové jablečné telefony opravdu bohatý. Měli bychom se poprvé dočkat hned tří modelů iPhonů 7s a 7s Plus, která přinesou drobná vylepšení a úplně nový iPhone, který má po dlouhé době přinést výrazné změny. V portfoliu by tak měl mít Apple zastpené úhlopříčky 4", 4,7", 5,5" a nově i 5,8".

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Ačkoliv by iPhone 8 měl mít 5,8" displej, neměl by být o moc větší než 4,7" model. Údajně by mohl rozměry překonat i Samsung Galaxy S8 (obr. iDrop News)

Stále není jasné zda nový iPhone ponese označení X, Pro nebo nakonec půjde o iPhone 8, nicméně v článku budeme používat poslední zmíněný termín. Každopádně má jít o oslavu desátého výročí představení prvního jablečného telefonu, očekávání jsou tak obrovská. Na co všechno se můžeme u iPhonu 8 těšit? Shrnuli jsme pro vás nejzajímavější fakty a spekulace.


Aktualizováno: Na internet se díky Evanu Blassovi dostal první render, který by měl zachycovat finální iPhone 8 v krytu od některého z výrobců příslušenství.

Klepněte pro větší obrázek
iPhone 8 s bezrámčekový displejem v ochranném krytu. (obr.: @evleaks)
Diskuze (78) Další článek: OnePlus 5 se začal prodávat v nové barvě. Je libo „lehce zlatou“?

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Apple iPhone 8 256GB, Apple iPhone X, Apple iPhone X 256GB, Martin Hajek,