HTC představuje Desire 526G. Za týden jde do prodeje

HTC představuje novinku nižší střední třídy HTC Desire 526G Dual SIM. Smartphone pokračuje ve známém designovém pojetí řady Desire a opět se může chlubit elegantně zaoblenými hranami a dvojicí výrazných reproduktorů na přední straně. Do prodeje na českém trhu půjde již příští týden ve dvou barevných variantách (celočerná a bílá s modrými detaily) za doporučenou cenu 4 590 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

 

HTC Desire 526G Dual SIM je vybaven čtyřjádrovým procesorem MediaTek MT6582 na frekvenci 1,3 GHz. Čipset bohužel nepodporuje LTE sítě. Ke zobrazení slouží 4,7" TFT displej s rozlišením  540 × 960 bodů. Vnitří úložiště poskytne 8GB prostor a dá se rozšířit kartou microSD, paměť RAM má kapacitu 1 GB. Dvojice fotoaparátů disponuje rozlišením 8 a 2 Mpx.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jak už z názvu vyplývá, smartphone podporuje dvě různé SIM karty. Díky funkci Smart SIM Switch je možné upřednostnit pro rychlejší data na 3G kteroukoli z karet, bez ohledu na její umístění ve slotu. Telefon nepodporuje NFC. Vestavěná baterie má kapacitu 2 000 mAh. HTC Desire 526G Dual SIM pracuje s Androidem 4.4 KitKat a nadstavbou Sense 6.

 

Diskuze (9) Další článek: Red+: Vodafone odstartoval éru rodinných tarifů

Témata článku: HTC, , , , , , HTC Desire, HTC Desire 526G, Děs, Pro +, Pře, Týden, Prodej, DESI,