Hodinky Samsung Gear S3 brzy dostanou navigaci Here We Go

Samsung již se společností Here spolupracoval v oblasti navigací již v době generace hodinek Gear S (test navigace zde). A protože loňský model GPS čip ztratil, sešlo i ze samotné spolupráce obou společností. Letošní Gear S3 však opět přichází s GPS snímačem, takže můžeme opět počítat s navigací přímo v hodinkách. Aplikace se přejmenovala na Here WeGo a nabídne standalone navigaci na zápěstí. A smutnit nemusí ani majitelé loňských Gear S2.

Klepněte pro větší obrázek
Výběr druhu navigace a vyhledání cílového bodu

V rámci nové verze Here WeGo pro hodinky S3 se počítá s vyhledáváním a navigací pro pěší, autem nebo veřejnou dopravou. Ta však zřejmě bude k dispozici jen ve vybraných světových metropolích. Aplikace zvládne „kešovat“ mapová data, takže při opětovném navštívení stejných míst by měla být plynulejší a bez dlouhého načítání. 

Klepněte pro větší obrázek
Náhled navigace na displeji hodinek

Aplikace Here WeGo se objeví na aplikačním portálu Galaxy Apps již v průběhu října. Jednat se bude o první verzi, ovšem již nyní se můžeme těšit na budoucí aktualizaci, která přinese navigaci pro cyklisty a také plnohodnotný offline režim. A smutnit nemusí ani majitelé loňských Gear S2 (recenze zde), navigace bude s hodinkami kompatibilní, ovšem protože loňský model nemá GPS, musíte mít vždy na blízku smartphone se zapnutými lokalizačními službami.

Aplikace bude v říjnu dostupná k bezplatnému stažení pro hodinky Gear S2 a Gear S3.

Via Here

Váš názor Další článek: iPhone 7 v ČR: Ceny téměř stejné jako loni, paměť dvojnásobná

Témata článku: Samsung, , , , , , Lokalizační služba, Sam, Aplikační portál, Hod, Here We Go, Gear s, Gear, Bezplatné stažení, Dlouhé načítání, DOS, Brzy, Navštívení, Standalone, HERE WeGo, Definice, Samsun,