Galaxy S7 jde do prodeje už v pátek. V Palladiu si můžete zasoutěžit o 7ks

Samsung již na své tiskové konferenci v Barceloně oznámil, že je oficiální zahájení prodejů „es sedmiček“ naplánováno na pátek 11. března. Z USA se k nám však dostaly zprávy o tom, že místní operátor T-Mobile rozesílal předobjednávky o několik dní dříve. Stejné je to i s některými předobjednávkami v ČR, pokud jste si tedy telefony předobjednali, možná už vám v e-mailu „visí“ informace o dnešním zítřejším či o čtvrtečním vyzvednutí.

Na oficiálním termínu zahájení prodejů se ale nic nezměnilo, v ČR je start naplánován na 11. března ve 12:00. Ve značkové prodejně Samsung v OC Palladium v Praze bude se zahájením distribuce „es sedmiček“ probíhat soutěž, ve které bude moci vyhrát jeden ze sedmi modelů Galaxy S7 v černé barvě, ve hře je také 30 sluchátek Samsung Level U. Na místě bude třeba splnit tři úkoly v zážitkových zónách, které jsou spjaty s novým Galaxy S7, a také úspět ve vědomostním kvízu.

Pro úplnost dodáme jen to, že se do Evropy dostanou pouze 32GB varianty obou modelů, se 64GB variantami se na „Starém kontinentě“ nepočítá.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.--> ]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (28) Další článek: ČTÚ uvažuje o měření mobilního signálu na železničních koridorech

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Pro +, Prodej, OC palladium, Samsung Galaxy s, Předobjednávka, Vyzvednutí, Oficiální zahájení, Oficiální termín, Místní operátor, Palladium, GAL, Pátek, Galaxy s