Galaxy S5 prý dostane aplikace v hodnotě 11 tisíc korun

Samsung podobně jako u tabletu Galaxy Note 12.2 Pro připravil i pro Galaxy S5 spoustu předinstalovaného prémiového obsahu. Celkem má hodnotu 576 USD, tedy v přepočtu více, než 11 tisíc korun. Většinou se jedná o časově omezené premium verze několika aplikací, bezplatné verze jinak placených titulů nebo peněžní kredit, který lze v rámci některých her čerpat přímo ve hře pro nákup dalšího obsahu.

Klepněte pro větší obrázek
Chystaný bonusový obsah pro Samsung Galaxy S5

Mezi tituly najdeme např. šestiměsíční předplatné deníku Wall Street Journal, roční předplatné Bloomberg Businessweek+, tříměsíční přístup na 1TB cloudové úložiště Bitcasa, půlroční přístup na 50GB cloud Box, tříměsíční prémiový účet na LinkedIn, pětidolarový kupón na vytvoření fotoalba pomocí služby Blurb nebo desetidolarový kredit v rámci hry Cut the Rope 2. Stranou nezůstanou ani funkce monitorující pohyb, premium verze aplikace RunKeeper bude k dispozici na celý rok, Skimble s poloviční dobou předplatného názorně ukáže stovky cviků na fotografiích a videích.

Na půl roku bude aktivní i prémiová verze aplikace Map My Fitness, která bude monitorovat váš pohyb, spálené kalorie a uběhnutou vzdálenost v rámci 600 různých druhů aktivit. Pravděpodobně se dočkáme i některých aplikací specifických pro český trh, na druhou stranu nemůžeme v první vlně očekávat padesátidolarový bonus na speciální nabídky v aplikaci PayPal, protože pro náš trh nebudou určeny.

Samsung Galaxy S5
rozměry a hmotnost: 142 × 73 × 8,1 mm, 145 g
displej: 5,1", kapacitní Super AMOLED, 1 080 × 1 920, 432 PPI
sítě: GSM, 3G, LTE (150|50 Mb/s)
konektivita: microUSB Type-B, Wi-Fi 5, Bluetooth 4, GPS
paměť: 16 GB, microSDHC (32 GB), RAM: 2 GB, baterie: 2 800 mAh
procesor: Qualcomm Snapdragon 801 (4× Krait 400, 3 GHz, 28nm)
operační systém: Google Android 4.4 (Kitkat)
fotoaparát: 16MPx, video (3 840 × 2 160), autofocus, blesk
43 %
vybavenost
cena: už se neprodává

Samsung Galaxy S5 se začne prodávat 11. dubna, jeho cena zatím nebyla oficiálně oznámena.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (115) Další článek: Pět kusů na rozloučenou. Tetované HTC One to s cenou nepřehání

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S5, Hod, Bloomberg Business, DOS, Prémiový účet, Samsung Galaxy s, Tis, Galaxy s, Placený titul, GAL, Tisíc korun, Cut the Rope, Tisíc, Aplikace, Rope,