Galaxy S III - nová fotografie přímo od zaměstnance Samsungu?

Napětí ohledně vzhledu, specifikací a oficiálního data představení nástupce Galaxy S II by se už pomalu dalo krájet. Téměř každý den či týden se objevují nové informace a v poslední době i nové fotografie. Včera jsme vám ukázali render domnělého vzhledu Galaxy S III, dnes vám ukážeme další snímek. Pochází ze serveru Imgur.com a měl by ukazovat „skutečný“ vzhled modelu Galaxy S III. Podle dostupných údajů by měl být snímek pořízen vysoce postaveným zaměstnancem společnosti Samsung, ten navíc připojuje i další detaily.

Podle všeho bychom se měli dočkat dvojího uvedení na trh. První by se mělo odehrát pravděpodobně dříve, v telefonu bude běžet čistý Ice Cream Sandwich bez jakýchkoliv nadstaveb. Verze s TouchWizem by měla být oficiálně představena později, není však jasné, jak to bude vypadat do budoucna, zdali se bude prodávat jen model s grafickou nadstavbou Samsungu nebo oba zároveň.

Klepněte pro větší obrázek
Fotografie telefonu zobrazeného na monitoru počítače - ukazuje nám skutečný vzhled Samsungu Galaxy S III?

Galaxy S III se bude moci pyšnit 4,7" Super AMOLED Plus displejem s rozlišením 1280 x 720 bodů, který zabere téměř celou čelní plochu přístroje. Zbude na něm místo jen pro kamerku pro videohovory, mřížku reproduktoru a tenké prostory po stranách, na které bude moci být upevněn ochranný obal. Podle dostupných údajů zatím není jasné, jaký procesor bude mít telefon v útrobách, zde se informace rozcházejí. Má se jednat o dvoujádrový nebo o čtyřjádrový procesor Exynos z vlastní výroby. Naopak paměť RAM bude mít úctyhodnou velikost - 2 GB.

Fotoaparát má mít rozlišení 12Mpix, nebude chybět ani přisvětlovací dioda. Pod keramickým zadním krytem se bude ukrývat 2250mAh baterie, přesto se Samsungu nějak podařilo zachovat 8mm tloušťku celého přístroje. Galaxy S III je po dlouhé době modelem, která se s trochou nadsázky stal populárním dříve, než byl světu oficiálně představen. Kdy se tak nakonec stane zatím není známo, spekuluje se o datech 22. března nebo 22. května. Oficiálně ale samozřejmě nic zveřejněno nebylo.

Zdroj: imgur.com, androidpolice.com

Diskuze (4) Další článek: U nás prodávají Nový prostor, v USA jsou bezdomovci chodící hotspoty

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Skutečný vzhled, F +, Dostupný údaj, Nov, Foto, Samsun, Galaxy s, Ochranný obal, Sam, Fotograf, GAL