„Finální“ design Samsungu Galaxy Note 5 zachycen 14 dní předem

Na internetu se dnes objevily fanouškovské fotografie Samsungů Galaxy Note 5, které mají již velmi blízko k oficiálním tiskovým snímkům. Jedná se stále o počítačové rendery, které dnes používají víceméně všichni mobilní výrobci, přičemž na grafice je vidět celkový design telefonu z několika úhlů pohledu. Na snímcích je vidět připravovaný tabletofon ve dvou barevných variantách, přičemž u něj Samsung použije kombinaci kovového šasi a skleněných zad. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy Note 5 na téměř finální grafice

Na rozvržení základních prvků se nic nezmění. Pod displejem je hardwarová klávesa Home a dvojice senzorických ovladačů. Levý bok zaujímají regulátory hlasitosti společně se slotem pro nanoSIM. Zdali zde bude i druhý slot pro microSD, se dozvíme až při oficiálním představení 13. srpna v New Yorku. Podle všech indicií by však Note 5 neměl mít podporu microSD karet. Na spodní hraně je umístěn microUSB konektor, 3,5mm jack a pero S Pen. Vůbec poprvé u řady Galaxy Note najdeme hlavní reproduktor jinde (na spodní hraně), než bývalo dříve zvykem. Záda budou skleněná, nebude na nich chybět vystouplý 16Mpix snímač ani společný modul LED přisvětlení a senzoru srdečního tepu.

Očekávané specifikace Samsungu Galaxy Note 5:

  • Displej: 5,7" Super AMOLED, 2 560 × 1 440 pix
  • Procesor: Exynos 7422, popř. Qualcomm Snapdragon 810
  • RAM: 4 GB
  • Úložiště: interní 32/64/128 GB, microSD slot bude zřejmě chybět
  • Baterie: 3 220mAh
  • Hlavní fotoaparát: 16Mpix, 1080p (60fps), 4K video
  • Přední fotoaparát: 8Mpix, 120stupňové snímání (Wide Selfie), 1080p video

Zdroj: Slashgear

Diskuze (35) Další článek: Méně psát, více mluvit. Google Now chatuje přes WhatsApp a spol.

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 5, Samsung Galaxy Note 5 64GB, Hardwarová klávesa, Slashgear, Samsun, Pře, GAL, Śamsungu Galaxy, F +, DESI, Společný modul, Celkový design, Galax Note, Wide Selfie, Děs, Note, Druhý slot,