Dostupnější smartphone s perem? Samsung připravuje i Note 6 Lite

Samsung Galaxy Note 6 zřejmě nebude jediným stěžejním modelem Samsungu pro druhou polovinu letošního roku, jak nasvědčují zprávy z posledních dní, telefon by měl být představen spolu s „ořezanou“ variantou Galaxy Note 6 Lite. Pokud se zprávy potvrdí, bude se opakovat situace ze třetí generace tohoto tabletofonu, který se dostal do prodeje jako Galaxy Note 3 a poté v ořezanější podobě pod označením Note 3 Neo.

Podle čínského komunitního serveru Weibo bude mít připravovaný Galaxy Note 6 Lite 5,8" Super AMOLED displej s Full HD rozlišením namísto QHD panelu u Note 6. Ořezání specifikací se týká i procesoru, místo spekulovaného Snapdragonu 823 se u Lite verze dočkáme „jen“ Snapdragonu 820. A namísto 6GB RAM u Note 6 bude RAM „jen“ 4GB. Vše završí 4 000mAh akumulátor a samozřejmě nebude chybět podpora pera S Pen.

Via Slashgear

Diskuze (14) Další článek: Sea Hero: hrajte hru a bojujte s T-Mobilem proti demenci

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 3 Neo, Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos, Sam, Samsun, Slashgear, Lít, Stěžejní model, Lite verze, Ořezání, Smartphone, Note, Lite, FHD, Lit, SMA, DOS,