Datart rozjíždí lákavou akci. K libovolnému Samsungu dostanete letenku zdarma

Akce Air Datart (www.airdatart.com) běží od 15. května do konce června ve všech prodejnách Datart a na e-shopu www.datart.cz. Kupte libovolný tablet nebo smartphone značky Samsung a dostanete zpáteční letenku po Evropě zdarma. Jedinou výjimkou jsou (kupodivu nejdražší) modely Samsung Galaxy S8 a S8+, jinak se akce vztahuje i na ty nejlevnější modely (v e-shopu začínají ceny na 3 490 Kč).

K získání letenky musí zákazník zaregistrovat svoji účtenku na www.airdatart.com v termínu od 4. 7. do 14. 7. 2017. Na tomto odkazu si také vybere tři destinace, které preferuje, tři data cesty, která se mu hodí a letiště, odkud chce letět. Vybírat může z patnácti evropských metropolí v termínech od 4. července 2017 do 31. ledna 2018. Ve zvolené destinaci může strávit až 30 dní, minimální délka pobytu jsou 2 dny. Společnost mu mohou dělat až tři spolucestující, kteří si cestu sami hradí. Nabídka letu zákazníkovi přijde na e-mail, je třeba ji akorát do 48 hodin potvrdit a pak už může letět.

Diskuze (9) Další článek: T-Mobilu přibyli ve čtvrtletí zákazníci a firma opět navýšila tržby

Témata článku: Samsung, , , , , , Data, Datar, Letiště, Let, Nejlevnější model, Samsun, DOS, Délka, Žďár, Nejdražší model, Destinace, Sam,