Další fotografie Galaxy S III - fotomontáž nebo nejblíže realitě?

Na polském webu opda.pl se objevila nejnovější fotografie domnělého Samsungu Galaxy S III. Na obdobné zprávy jsme si již zvykli, protože fantazie fanoušků ve tvorbě renderů a domnělých vzhledů nové vlajkové lodi nemá obdoby. Nejnovější snímek tedy opět ukazuje pravděpodobný vzhled očekávaného high-end modelu, avšak mnoho dalšího neprozrazuje. Pro autenticitu snímku hovoří úzké oblasti po bocích displeje, hardwarové ovládací prvky (široká klávesa Home s dvojicí senzorových klávesy po stranách) i pět sloupců ikon v hlavní nabídce. Zdroj pravděpodobně nechtěl být odhalen, takže rozpixelizoval obrazovku s nainstalovanými aplikacemi. Na první pohled je vidět, že nabídka nebyla, po vzoru Samsungu, zatím nijak upravená a tedy se pravděpodobně jedná o čistý vzhled Androidu Ice Cream Sandwich. Ve vlajkové lodi by grafická nadstavba TouchWiz ale neměla chybět, takže by se mohlo jednat o fotografii od některého z testerů Samsungu.

Klepněte pro větší obrázek
Jeden z mnoha fotografií Samsungu Galaxy S III. Znáte nějaký jiný model, který by týdny před svým představením vzbuzoval tolik pozornosti?

Zaručených informací o vzhledu Samsungu Galaxy S III je každým týdnem více a více. Doufáme, že Samsung zanedlouho učiní obdobným dohadům přítrž a konečně odhalí finální verzi modelu.

Líbil by se vám Galaxy S III, kdyby po svém oficiálním představení vypadal přesně jako na obrázku výše? Podělte se o váš názor v diskusi pod článkem.

Váš názor Další článek: V případu muže, který prodal svou ledvinu za iPad, padla obvinění

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Fotograf, F +, Čistý vzhled, GAL, Galaxy s, Real, Foto, Realitě,