Chystaný Samsung Galaxy View byl certifikován Bluetooth asociací

Na konci tiskové konference Samsungu na veletrhu IFA v Berlíně jihokorejský výrobce nepatrně poodhalil připravovaný tablet Galaxy View. Samsung ukázal pouze část z vzhledu nového tabletu, ovšem to stačilo k tomu, aby se mohlo živě spekulovat o tom, o jaký model se bude v konečném důsledků jednat. Vše zatím směřuje k tomu, že Galaxy View bude dříve spekulovaný 18,4" tablet s Full HD displejem postavený na osmijádrovém Exynosu 7580 a na 2GB RAM.

Klepněte pro větší obrázek
Připravovaný tablet Samsung Galaxy View

Tablet se má pyšnit podporou microSD karet, na jeho zádech bude umístěn 8Mpix fotoaparát, nezapomnělo se ani na 2Mpix kamerku pro selfie O přísun energie se bude starat 5 700mAh baterie, rozměry tabletu mají činit 452 × 276 × 12 mm. Samsung chce tento model údajně dostat na stůl do obývajících pokojů jakožto centrum zábavy (přehrávání videí, hraní her), které bude připojeno k televizi a k dalším periferiím. Mezi další možnosti využití mají patřit i školní lavice, žákům a studentům má přijít vhod zejména větší úhlopříčka displeje. Před několika dny prošel tablet certifikací konsorcia Bluetooth SIG, takže bychom na jeho oficiální představení neměli již moc dlouho čekat.

A pokud se naplní dřívější slova Samsungu, mělo by k oficiálnímu oznámení nového osmnáctipalcového tabletu od Samsungu dojít již v průběhu října.

Zdroj: Android Authority

Diskuze (3) Další článek: Mapy.cz dostanou turistické mapy Evropy, a to i offline do mobilu

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy View, CERT, Školní lavice, Lavice, Sam, Blue, Žák, Samsun, BLU, GAL, View, Bluetoot, Laka, Bluetooth sig,