China Mobile: Samsung Galaxy S7 se začne prodávat v březnu 2016

Samsung Galaxy S7 je opředen celou řadou spekulací, ať se již jedná o jeho výbavu, či o datum oficiálního představení, resp. uvedení do prodeje. Zatímco v říjnu to krátce vypadalo, že „essedmička“ se na trh dostane s předstihem, v listopadu se už hovořilo pouze o tom, že by očekávaná novinka měla být představena den před zahájením veletrhu MWC 2016 v Barceloně (tj. 21. února).

Klepněte pro větší obrázek
Operátor China Mobile potvrdil, že Galaxy S7 se do prodeje dostane v březnu 2016. Nejčastěji se skloňuje datum 18. března, kdy by měly být zahájeny dodávky první várky

Nyní se do záležitosti spekulací vložil i operátor China Mobile, od něhož unikla fotografie, na které je vidět roadmapa největšího čínského mobilního operátora. A podle ní se Galaxy S7 spolu s variantou S7 Edge dostanou do prodeje v březnu. To by se však nemělo týkat jen čínského, ale i většiny regionálních trhů po celém světě.

Galaxy S7 je zařazen v cenové kategorii nad 3000 juanů (v přepočtu cca 11 500 Kč), což není moc překvapivá informace. Podle předběžných odhadů by se cena za „flatovou“ variantu mohla pohybovat okolo 650 USD (zřejmě bez DPH), což dělá po přepočtu 16 100 Kč.

Chystaná novinka od Samsungu by měla být postavena na 5,2" Super AMOLED Force-Touch displeji, osmijádrovém čipsetu Exynos 8890 Octa a přítomen by mohl být i 20Mpix fotoaparát se senzorem RGBW-pixel Britecell. Vše by mělo být zabaleno v kovovém šasi, které by mělo být doplněno sklem. Vzhledově očekáváme „něco“ na způsob Samsungu Galaxy S6.

 Via Gforgames

Diskuze (1) Další článek: LG rozšiřuje rodinu tabletů o osmipalcový model s LTE

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 64GB, Samsung Galaxy S7 Active, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy S7 Edge 64GB, Mobil, Pro +, Překvapivá informace, Samsun,