Bedtime VR Stories: Samsung chce přenést čtení pohádek do Gear VR

Samsung usilovně pracuje na rozšíření možností a využitelnosti virtuální reality, a jedním z výsledků je projekt Bedtime VR Stories, tedy v překladu něco jako „pohádky na dobrou noc ve virtuální realitě“. Vše je zatím ve fázi konceptu, jak má ale plnohodnotně fungovat, ukazuje toto názorné video:

Projekt Bedtime VR Stories je určen pro časově vytížené rodiče, kteří chtějí být s dítětem na cestách alespoň na dálku. Vše probíhá v rámci brýlí Gear VR, jedny má rodič, druhé dítě, čímž je zajištěna vzájemná interakce. Otázkou ale je, zdali tato „virtuální pohádka“ před spaním dítě spíše „nenaplní“ dojmy, namísto zklidnění před večerním usínáním.

Klepněte pro větší obrázek
A co je pro Bedtime VR Stories potřeba? Dvoje brýle Gear VR, dvoje sluchátka a samozřejmě také dva z podporovaných smartphonů

Budeme však zvědavi, jak Samsung tento koncept dopracuje, a jakmile bude dostupná komerční verze aplikace, připravíme i názornou ukázku a recenzi tohoto virtuálního předčítání pohádek.

Via Samsung UK

Diskuze (2) Další článek: Tak fotí 10 Androidů s cenou do 4 500 Kč. Oznámkujte je

Témata článku: Samsung, , , , , Usínání, Gear, Verze aplikace, Pře, Samsung US, Čtení, Sam, Komerční verze, Samsun, Stories, Názorné video, Sto, Pohádka