Amazfit jsou chytré hodinky na sport i do společnosti

Reklama 18. června 2021
RECENZE: Motorola Moto G100 – cvalík se svatozáří nezklame
Pokud je řeč o hodinkách, existují dva typy lidí. Prvním nošení hodinek doslova nic neříká a neumí si je na svém zápěstí představit za žádné situace.

Do druhé skupiny logicky patří ti, co hodinky nosí rádi. Tato skupina je však o mnoho barvitější. Někdo vnímá hodinky čistě jako módní doplněk, další je dokonce sbírají, kdežto sportovce více než přesný čas zajímají naměřené hodnoty z tréninku.

Pojďte si přečíst několik užitečných tipů k elegantnímu nošení hodinek, a jak skvěle budete vypadat s chytrými hodinkami Amazfit GTR 2.

K obleku i do bazénu, bez kompromisů

Buďte bez obav, pravidlo omezující nošení hodinek jen na levou či pravou ruku je už dávno out. Noste je tam, kde je vám to příjemné. Stále se ale vyplatí dbát na některé léty prověřené poučky. Například do společnosti nebo pro pracovní jednání se hodí zvolit spíše formální hodinky. Měly by být analogové, velmi jednoduché, přiměřeně velké a v decentním kovovém pouzdru. Současná doba bez pochyby přeje chytrým hodinkám, jako jsou Amazfit GTR 2. Jejich zásadní výhodou je právě elegantní formální vzhled, který podtrhuje speciální 3D zakřivený AMOLED displej. Disponuje funkcí Always-on, takže věrně vykreslí váš vybraný ciferník do nejmenších detailů a nebude zhasínat.

Klepněte pro větší obrázek 
Amazfit GTR 2

Pravidla výběru hodinek k obleku naproti tomu příliš nepřejí milovníkům hodinek v retro digitálním vzhledu. Příznivci stylu hodinek Amazfit Neo si je ale stejně užijí daleko více ve volném čase.

Klepněte pro větší obrázek 
Amazfit Neo

Hodinky zdůrazní osobnost a pohlídají vaše zdraví

Při orientaci v módních trendech a hledání vlastního stylu dbejte na to nejdůležitější – jakýkoliv doplněk, včetně hodinek, by se měl líbit hlavně vám a vyjadřovat to, jak se cítíte vy. O důvod navíc pořídit si právě Amazfit GTR 2. Dámy ať určitě nepřehlédnou variantu Amazfit GTR Glitter. Chcete luxusní minimalistický design volitelných ciferníků do práce nebo parťáka, který vám bude oporou při každém sportu? Chytré hodinky od Amazfitu zvládnou obojí. Spolehlivě odolají i tlaku vody až do 5 ATM, což odpovídá vodnímu sloupci 50 m.

Klepněte pro větší obrázek 
Amazfit GTR Glitter

Hodinky jsou vybaveny vylepšeným optickým senzorem BioTracker 2 PPG. Ten zajistí celodenní monitorování srdeční činnosti. Ve stresových situacích nebo během cvičení vás vibracemi upozorní na odchylku od ideálního rytmu, aby vás ochránili před rizikem kolapsu.

Klepněte pro větší obrázek 
Amazfit Neo

Chytrý parťák pro každodenní nošení

Kromě srdečního tepu měří hodinky Amazfit také saturaci kyslíku v krvi. Příliš nízká hladina může způsobovat například závratě. Pravidelné sledování vám může pomoci podobným situacím předcházet. Model GTR 2 navíc pracuje s profesionálním systémem hodnocení zdraví PAI (Personal Activity Inteligence). Ten vás osvobodí od sledování velkého množství komplikovaných dat tím, že je převede do jediného intuitivního číselného skóre, abyste své zdraví dokázali snadno a rychle pochopit. Pokud je vaším cílem pokořování limitů, například ve vytrvalostních sportech, nepřehlédněte řadu STRATOS 3, protože v ostrém vytrvalostním módu sledování polohy vydrží až 70 hodin!

Klepněte pro větší obrázek 
Amazfit STRATOS 3

Chytré hodinky Amazfit GTR 2 vydrží úctyhodných 20 dní na jedno nabití a nechybí akcelerometr, barometr nebo GPS. A co víc? V balení k nim obdržíte také kvalitní kožený řemínek.

Za super cenu pořídíte všechny modely na stránkách viha.cz.

Další článek: RECENZE: Motorola Moto G100 – cvalík se svatozáří nezklame

Témata článku: ,